Totaal van Slag

Percussie onderwijs & Live muziek

Wil je een boeking doen?

Mail of bel me voor informatie:

[email protected]   telefoon: 06 21555573

Radiant Wood 

Het duo Radiant Wood brengt positieve vibes tijdens uw opening, feest, receptie of diner.

Met zang, saxofoon, conga's en cajon brengt dit duo een akoestische mix van aanstekelijke funk, pop en latin tunes. Songs van Madonna, George Michael en Stevie Wonder zullen bij velen een glimlach van herkenning op het gezicht toveren.

Groovando

GROOVANDO is een swingende salsaband, met vrolijke dansbare Afro Caraïbische grooves. Ze spelen diverse stijlen zoals Son, Son Montuno, Charanga en Merengue. 

Groovando bestaat uit zeer ervaren en geschoolde musici en speelt het liefst in een complete bezetting bestaande uit 11 musici.

Volslagen Getikt

Volslagen Getikt is een percussie kwartet met zang en vele verschillende percussie instrumenten. Het kwartet biedt een geheel eigen en gevarieerd repertoire. Dit maakt Volslagen Getikt bijzonder orgineel.

Volslagen Getikt brengt je in beweging en is geschikt voor bij feestjes, markten, festivals etc. 

Zoet Hout

Zoet Hout bestaat uit twee gepassioneerde percussionisten die werkelijk de pan uit swingen. 

De trommelaars van Zoet Hout voeren u mee op hun ritmische tapijt van West Afrika naar Midden en Zuid Amerika. Opzwepende ritmes, verrassende breaks en sferische arrangementen. Hou je van de scherpe klanken van de timbales en de warme tonen van de conga drum? Kom dan gezellig meegenieten en bewegen met percussie duo Zoet Hout !

SaxOBeat

SaxOBeat's lounge muziek geeft uw receptie, bedrijfs- of privéfeest een aangename sfeer.

Dit duo laat u verrassen door deze unieke combinatie van elektronische muziek, jazzy saxofoon en swingende percussie worldbeats. SaxOBeat brengt een verscheidenheid aan mooie klanken, muzikale invalshoeken en gezelligheid. 

Orquesta Salsabor

Orquesta Salsabor is een energieke salsa bigband met muzikanten uit Cuba, Argentinië, Curaçao en Nederland. Het orkest speelt de grote klassiekers van het traditionele latin en salsa bigband repertoire uit Cuba van onder andere Machito en Benny Moré. Daarnaast brengt Salsabor de 70/80-er jaren New York Salsa Dura stijl, de groovende muziek uit ‘el barrio’ van New York van salsa iconen als Eddie Palmieri, Willie Colon en het New Yorkse Spanish Harlem Orchestra.

De ingrediënten van een avondje Orquesta Salsabor zijn een pakkend repertoire, swingende salsa dansnummers en een goede sfeer!